بازداشت دو سارق موتورسیکلت در تهران| آنها پدر و پسر بودند دستگیری سارق سابقه‌دار حین سرقت از اداره ثبت‌احوال پنج راه حل برای تشخیص ایمیل‌های جعلی آیا می‌دانید تفاوت حکم تخلیه و دستور تخلیه فوری چیست؟ اظهار نظر یک پزشک درباره واکسن HPV کار را به دفتر رهبری کشاند پلیس جوان به علت تیراندازی به شرور مست محاکمه شد| بیکاری، حکم زندان و پرداخت دیه تاوان انجام وظیفه! اعضای بدن جوان بیست‌‌ودوساله نیشابوری اهدا شد جوان بدبخت مشهدی به پلیس پناه برد| یک زن خائن و دیگری دیوانه کتک زن! آتش‌سوزی‌‌های سریالی خانه‌ها در یک روستای دورافتاده | اهالی می‌گویند کار اجنه است! اخاذی مرد شیطان صفت از همسر سابقش | شگرد او انتشار تصاویر خصوصی بود! اعترافات تکان‌دهنده زورگیران بی‌رحم درباره قتل جوان بی‌گناه | مقتول ۲ فرزند خردسال داشت آتش‌سوزی مغازه تعویض‌روغنی در خیابان رسالت مشهد با یک مصدوم (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) برخورد قاطع قضایی با تغییر کاربری ۴۸ هکتار از زمین‌های کشاورزی در شهرستان مشهد واژگونی خودرو در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) جزئیات آتش سوزی برج اوپال و ساختمان خیابان ایرانشهر در تهران (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) دستورالعمل ملی البسه استاندارد بیماران به تمامی بیمارستان ها و مراکز تشخیصی و درمانی وزارت بهداشت ابلاغ شد اعلام شرایط جذب سرباز معلم در سال ۱۴۰۳ + جزئیات امحای بیش از ۵۲ تن از کالا‌های انبار‌های اموال تملیکی در مشهد ویدئو | لحظه برخورد صاعقه به مرد روس پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

گوشت‌های قربانی را پیش از مصرف حداقل ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید

  • کد خبر: ۳۶۸۲۳
  • ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۴
گوشت‌های قربانی را پیش از مصرف حداقل ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید
مردم گوشت قربانی را به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای چهار یا هشت درجه سانتی‌گراد در یخچال نگهداری کرده و سپس استفاده کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی اظهار کرد: ۳۰ تیم نظارتی ثابت و ۳۹ تیم سیار و در مجموع ۶۹ تیم دامپزشکی خراسان جنوبی بر نحوه ذبح دام برای جلوگیری از بروز بیماری‌ها بر نحوه ذبح دام در عید قربان نظارت می‌کنند.

محمد اصغرزاده، گفت: این تیم‌ها متشکل از ۲۹ دامپزشک و ۷۰ بازرس گوشت هستند و ۱۳ ناظر شرعی نیز به همراه این تیم‌ها بر نحوه ذبح دام‌های قربانی نظارت دارند.

وی خواستار رعایت مسائل بهداشتی در ذبح دام‌ها شد و از مردم خواست از ذبح دام در کنار خیابان و معابر پرهیز کنند و در صورت مشاهده تخلف با متخلفان به جد برخورد می‌شود.

اصغرزاده با اشاره به اهمیت توجه به بیماری تب کریمه کنگو که از طریق دام به انسان منتقل می‌شود، تصریح کرد: مردم گوشت را به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای چهار یا هشت درجه سانتی‌گراد در یخچال نگهداری کرده و سپس استفاده کنند.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با بیان اینکه در عید قربان امسال با توجه به شیوع کرونا، کشتار دام صرفا در کشتارگاه‌ها انجام می‌شود، افزود: نیروهایی از دانشگاه علوم پزشکی برای رصد پروتکل‌های بهداشتی حضور دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->